FORMACIÓ EN ALTERNANÇA PER A LES EMPRESES

Des de l’any 2013 ajudem les empreses a captar talent jove en el marc d’una relació satisfactòria i amb el màxim estalvi en les cotitzacions a la Seguretat Social.

Formació Professional Dual

A Exist som pioners en la implantació de programes de Formació Professional Dual basats en el model establert al novembre de 2012 pel Reial Decret 1529/2012. Des d’aleshores més de 1.500 joves han participat en els nostres programes. Mitjançant la modalitat de teleformació i els convenis que tenim amb centres acreditats per impartir les sessions presencials, donem cobertura a tot el territori estatal.

Diversos dels nostres clients participen en els nostres programes de Formació Professional Dual com una manera de fer efectiu el seu compromís amb la societat, facilitant la inserció de les persones joves al mercat de treball i donant compliment a les seves polítiques de responsabilitat social empresarial.

Donem cobertura a tot un seguit de llocs de treball de les famílies professionals de l’Administració i gestió, Comerç i màrqueting, i Hostaleria i turisme.

Formació Professional Dual
#

Avantatges per a les empreses

Captació de talent jove
Durada dels itineraris de fins a 2 anys
Incorporació de persones en el marc d’una relació satisfactòria i avantatjosa
Flexibilitat en les dates d’inici
Estalvi en el temps i el cost de selecció
Màxim estalvi en les cotitzacions a la Seguretat Social durant el programa
Estalvis addicionals per transformació dels contractes en indefinits

Avantatges per a les empreses
#